Palvelut

Water print (hydro dipping) on ollut markkinoilla pinnoitusmenetelmänä jo kauan. Prosessissa pinnoitettava tuote maalataan sovitun väriseksi. Tämän jälkeen halutulla kuviolla varustettu kalvo asetetaan pinnoitusaltaaseen veden päälle ja suoritetaan kastaminen, eli dippaus. Lopuksi tuote viimeistellään vielä sopivalla lakkausmenetelmällä käyttökohteen mukaisesti.

Jollmax Coating Oy on aloittanut water print prosessin vuonna 2019. Olemme nyt 2023 investoineet uuteen water print – laitteistoon hankkimalla täysin automaattisen pinnoitusaltaan ja pesulinjaston. Suurin pinnoitettavan kappaleen koko on noin 800 mm * 2000 mm hieman kappaleen geometriasta riippuen.

Jollmax Coating Oy tarjoaa huippuluokan jauhemaalausta nykyaikaisella ja tehokkaalla tuotantolinjalla. Esikäsittelyprosessina toimii 5-vaiheinen pesuprosessi käsittäen rasvanpoiston, huuhtelut ja nanokeraamisen konversiopinnoitteen, joka antaa parhaan mahdollisen kiinnipysyvyyden maalaukselle ympäristöystävällisesti.

Suurin maalattavan kappaleen koko on 2700 mm * 700 mm * 1550 mm ( P * L * K ). Levyt ja putkimaiset tuotteet max. pituus 3000 mm.

Jauhemaalaus on ympäristöystävällinen vaihtoehto ja antaa tuotteelle lisäarvoa monien ominaisuuksiensa ansioista.

Käytettävät jauhemaalit valitsemme luonnollisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti hyviltä yhteistyökumppaneiltamme.

Märkämaalauksessa tuotamme pinnoitteita vuosikymmenten kokemuksella. Vankka kokemus ja osaaminen ovat toimintamme perusta.

Pystymme maalamaan lähestulkoon mitä tahansa materiaaleja. Erityisesti olemme erikoistuneet muovien, teräksen ja alumiinien maalaamiseen.

Käytössämme on viisi vesiverhokaappia käsin maalaukseen, puhdastila kahdella maalauspisteellä ja robottilinja suurille volyymeille. Robottilinjan maalauksen hoitaa kaksi väsymätöntä robottia. Suurin kappaleen koko linjalla on noin 400 mm * 50 mm * 200 mm (korkeus*syvyys*leveys).

Tarjoamme myös muita maalaukseen liittyviä palveluja, kuten tuotteiden kittaus- , hionta-, suojaus- ja kokoonpanotöitä.

Pintakäsittelyalan konsultointi vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Lisäksi kauttamme saa monipuolisen yhteistyöverkoston kautta kokonaisratkaisuja asiakkaille myös ”avaimet käteen”- periaatteella.

  • Kemialliset ja sähkökemialliset pintakäsittelyt, mm.

    • alumiinin anodisointi ja kromivapaat konversiopinnoitteet

    • sinkitykset yms. pinnoitteet.
       

  • Logistiikka

Tampopaino

Tampopainatuksia voidaan tehdä monenlaisille muotopinnoille, sekä koverille, että kaareville. Käytössämme on suuria ja pieniä tampokoneita, jotka mahdollistavat erikokoisten kappaleiden painatukset, yksi- tai monivärisesti. Painatuksia voidaan tehdä erilaisille pinnoille esim. muovimateriaalit, metallipinnat tai pinnoitetut tuotteet.

Silkkipaino

Silkkipainomenetelmää käytetään pääsääntöisesti tasaisille pinnoille tehtäviin painatuksiin. Painatuksia voidaan tehdä yksi- tai monivärisinä monenlaisille materiaaleille kuten esim. muovi- ja metallipinnat sekä erilaiset pinnoitetut tuotteet.

Lasermerkkaus

Lasermerkkaus on tyylikäs tapa merkitä tuotteita. Lasermerkkaus soveltuu erilaisille pinnoille, ja myös suuremmille kappaleille. Soveltuu erityisen hyvin esim. lasille, metallille ja puulle. Isommat sarjat, liikelahjat tai yksittäiset tuotteet onnistuvat.