Tehtaanjohtaja, Jollmax Coating Oy

Jollmax Coating Oy on salolainen kasvava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka tarjoaa monipuolisia maalaus-, painatus- ja pintakäsittelypalveluita. Perustoiminta koostuu märkä- ja jauhemaalaamisesta. Painatusyksikkömme on erikoistunut mm. silkki- ja tampopainatuksiin sekä lasermerkkauksiin. Uusimpana pintakäsittelypalveluna olemme käynnistäneet water print -pinnoitusprosessin. Asiakaskuntamme koostuu mm. elektroniikka-, sairaalakaluste-, konepaja-, auto-, laiva- ja rakennusteollisuuden yrityksistä. Yhtiön brändi ja asema markkinoilla on hyvä.

Jollmax Coating Oy on osa Coreplast Laitila Oy:tä, joka on johtavia suomalaisia muovin ruiskupuristajia. Coreplast Laitila Oy:n emoyhtiö on tanskalainen SP Group A/S, joka toimii yhdessätoista maassa, kolmella mantereella. SP Group A/S on perustettu vuonna 1972 ja konsernin palveluksessa on yli 2.400 sitoutunutta työntekijää. Yhtiön tuotteita myydään 98 maahan.

Nyt haemme avainpaikalle alihankintamaalaamollemme Saloon

TEHTAANJOHTAJAA

Yksikön nykyisen vetäjän siirtyessä myöhemmin toisiin tehtäviin, tulet perehdytyksen jälkeen vastaamaan koko tehtaan tuloksellisesta tekemisestä ja asiakasyhteistyöstä sisältäen pintakäsittelypalvelujen myynnin. Vastaat myös henkilöstöjohtamisesta, budjetoinnista, sidosryhmäraportoinnista sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtävässä tarvitaan työtä pelkäämätöntä otetta ja tuloshakuisuutta.

Odotamme hakijoilta kokemusta myyntityöstä, teollisesta sarjatuotannosta, Lean-filosofian tuntemusta, osaamista ISO 9001 ja ISO 14001 ympäristössä toimimisesta, kykyä johtaa ja motivoida henkilöstöä sekä hyvää englannin kielen taitoa. Isona etuna hakijoille on kokemus vastaavista tehtävistä sekä maalaus- ja pintakäsittelyalan tuntemus. Kiwa sertifiointi on myöntänyt yhtiölle ISO9001 ja ISO14001 sertifikaatit.

Jollmax Coating Oy pitää asiakaslupauksistaan kiinni ja on joustava sekä luotettava kumppani. Olemme vahvalla kasvu-uralla ja odotamme hakijoilta menestymisen nälkää. Liikevaihtomme on 3 M€ ja henkilöstön määrä on parhaillaan 25. Tutustu yritykseen sivuillamme www.jollmax.fi, www.coreplast.fi ja www.sp-group.com. Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen urapolkuun ja kilpailukykyisen palkan. Toimitusjohtaja Aimo Jollman vastaa tiedusteluihin torstaina 10.11. ja torstaina 24.11. klo 9-11.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa aluejohtaja Liisa Tuominen gsm 050 461 8790. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteella liisa.tuominen@vps.fi tai täyttää hakemuksen oheisesta linkistä ja lisätä lomakkeeseen liitetiedostoja. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja luottamuksellisesti. Jos olet jo aiemmin täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika

Hakuaika päättyy: 30.11.2022

Linkki työpaikkahakemukseen

https://www.vps.fi/content/fi/1/4995/1045/Tehtaanjohtaja%2C%20Jollmax%20Coating%20Oy.html#.Y2TRPsg8ZdI.link